Voordelen

PRESTATIE

Eco₂cem verzekert u van de ultieme prestatie van uw beton. Beton gemaakt met eco₂cem is van eenzelfde of hogere sterkteklasse dan beton gemaakt met traditioneel cement. Beton met veel eco₂cem GGBS heeft aangetoond zijn 28-daagse sterkte te verdubbelen na verloop van 10-12 jaar.

De superieure eigenschappen van eco₂cem GGBS verzekeren u van de beste prijs/kwaliteit verhouding en duurzaamheid in uw constructie. Voor verdere informatie neem contact op met ons technische medewerkers.

Beton met eco₂cem beschermt uw project tegen toekomstige klimaatveranderingen, en verzekert uw project van een verhoogde levensduur. Voordelen :

DUURZAAMHEID

Eco₂cem biedt uw project de best mogelijke duurzaamheid. Beton met eco₂cem verhoogt de duurzaamheid en verzekert u van de beste prijs/kwaliteit verhouding in uw project, en verlaagd benodigde reparaties op de lange termijn.

CHEMISCHE RESISTENTIE

Chemicaliën zoals zuren of sulfaten kunnen de structuur van cementsteen aantasten en zodoende de structuur beschadigen.

Door gebruik van eco₂cem GGBS verhoogt u de duurzaamheid van het beton en beschermd u de structuur op de lange termijn (veel) beter in vergelijking met traditioneel portland cement. Vanwege zijn ultieme prestatie wordt gebruik van eco₂cem voorgeschreven in agressieve omstandigheden zoals mariene omgevingen maar ook in de wegenbouw en wordt gespecifieerd door Rijkswaterstaat en Prorail.

VERWERKBAARHEID

Eco₂cem biedt verbeterde verwerkbaarheid, verpompbaarheid en verdichtende eigenschappen in betonspecie.