Vacature : Technisch Accountmanager

By Patrick Vreeswijk , 4 juni 2021 in 2021

Home office / Hoofdkantoor Moerdijk.

1 x Nederland & 1 x België.

Onderstaande functie omschrijving is zowel van toepassing voor de positie in Nederland als in België.

Jouw Opdracht:

Ecocem Benelux BV en haar Iers Moederbedrijf Ecocem Materials Ltd. Maken een sterke (internationale) groei door. Als innovatieve organisatie willen zij de beste optie zijn in de CO2-reductie, zowel op het gebied van cementvervanging, als op nieuwe toepassingen in de beton- en bouwindustrie.

In deze spilfunctie in het commerciële team ga jij als Technisch Accountmanager hieraan bijdragen! Ecocem Benelux optimaal positioneren door middel van innovatieve oplossingen en technieken, alsmede kennis vergaren voor verdere ontwikkelingen is jouw missie.

Hoe ga je dat doen?

Samen met het team leg je de focus op het zoeken, vinden identificeren van nieuwe kansen in de Nederlandse of Belgische beton/bouwindustrie. Ambitieuze doelstellingen realiseer je mede door innovatieve producten in bestaande en nieuwe markten te introduceren en het huidige marktaandeel te vergroten.

Je hebt naast een gedegen technische achtergrond een mensgerichte aanpak, en kunt goed zelfstandig werken. Je hebt diverse gesprekspartners van verschillende niveau’s in de gehele bouwketen.

Je standplaats is Moerdijk, maar zult in de praktijk veelal onderweg zijn door geheel Nederland of België met mogelijkheid tot werken vanuit huis. Je rapporteert aan de Int. Sales & Marketing Manager van Ecocem Benelux.

Wat breng je daarvoor mee?

– Trackrecord in het introduceren van nieuwe producten
– Energie en ambitie
– Doordachte werkervaring en kennis van de beton-/bouw-/grondstoffenmarkt
– Kennis van beton, betonsamenstellingen, betontoepassingen etc.
– Professionele, zelfstandige en collegiale instelling
– Goed gevoel voor sociale interactie
– MBO/HBO werk- en denkniveau, goede beheersing van de Engelse taal. Overige talen zijn gezien het internationale karakter van de onderneming een pre. Voor de positie in België is goede beheersing van de Franse taal zeer wenselijk.
– Flexibele werkhouding, géén 9 tot 5 instelling.

Waar ga je dit doen?

Ecocem Benelux BV, opgericht in 2001, is een dochteronderneming van het Ierse Ecocem Materials Ltd. Ecocem is producent van hoogwaardig cement (eco2cem) voor hoogwaardige toepassingen in beton met de grootste milieuvoordelen. Door brede ervaring en een praktische inslag is Ecocem in staat te denken in oplossingen. Innovatieve oplossingen voor hun klanten, betonproducenten, ingenieurs, voorschrijvers, architecten, en natuurlijk het milieu.

Ecocem Benelux is een jong en dynamisch bedrijf met zeer ervaren en betrokken medewerkers die nauw betrokken zijn bij het uitdragen van een duidelijke boodschap : Ecocem, Innovatief bouwen aan een duurzame toekomst.

Wat krijg je ervoor terug?

– Professionele en innovatieve organisatie met leuke technische & commerciële uitdagingen
– Ruimte voor persoonlijke (groei-) ambities
– Hecht team waarin humor een belangrijke schakel is
– Bijdragen aan het “vergroenen” van de bouwindustrie
– Bijdragen aan de lancering van nieuwe producten met grote impact op de branche.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, zoek je een mooie uitdaging in de wereld van de bouw/constructie/beton, aarzel niet en neem contact met ons op.

Voor verdere informatie of directe sollicitatie per e-mail aan onze Int. Sales & Marketing Manager : j.langenberg@ecocem.nl

Doorzoek het Nieuws