Technische ondersteuning

john

Ecocem Benelux B.V. is een jong en dynamisch bedrijf met een duidelijke boodschap en met zeer ervaren medewerkers die nauw betrokken zijn bij het uitdragen/realiseren van onze boodschap. Wij bezitten diepgaande kennis over productie-, kwaliteit- en milieuaspecten van beton of mortel gemaakt met eco₂cem. Deze kennis delen wij graag met u.

Door onze brede ervaring en praktische inslag zijn wij in staat te denken in oplossingen. Oplossingen voor onze klanten, ingenieurs, voorschrijvers en architecten.

Ondersteuning klanten

Wij geven klanten deskundige technische ondersteuning voor toepassingen van eco₂cem. We hebben laboratoria en technische middelen beschikbaar om samen met u te werken aan het meest optimale gebruik van eco₂cem in uw productieproces.

Ondersteuning ingenieurs en voorschrijvers

We hebben brede kennis van toepassing van beton met eco₂cem in constructies. We zijn op de hoogte van de voordelen van eco₂cem in beton en volgen de nieuwste ontwikkelingen in normen, specificaties en bouwpraktijk. Wij helpen u graag om eco₂cem verantwoord toe te passen.

Ondersteuning architecten

De basis voor duurzaam mooi beton is vakmanschap. Dit begint al bij de keuze van de juiste materialen. Eco₂cem maakt beton lichter, egaler en minder gevoelig voor kalkuitslag. Kleuren zijn en blijven sprankelender en intensiever. Wij laten u graag zien wat eco₂cem voor een invloed heeft op het uiterlijk van beton.

Wilt u advies op maat of een proefmonster eco₂cem, wij helpen u graag.

Ecocem is samen bouwen aan een schone toekomst.

Neem contact op

    STEL DIRECT UW VRAAG